Дистанційне навчання 01.12.2022
Урок 1
Гр. 23
Технології
Збирання й аналіз маркетингової, виробничої та фінансової інформації про свій майбутній бізнес
Завдання: Виконати завдання
Домашнє завдання: Починаємо збирати та аналізувати маркетингову, виробничу та фінансову інформацію про свій майбутній бізнес.
Урок 3
Гр. 22 (1 гр.)
Технології
Збирання й аналіз маркетингової, виробничої та фінансової інформації про свій майбутній бізнес
Завдання: Виконати завдання
Домашнє завдання: Продовжуємо збирати та аналізувати маркетингову, виробничу та фінансову інформацію про свій майбутній бізнес.
Урок 4
Гр. 13
Технології
Остаточна обробка виробу
Завдання: Виконати завдання
Домашнє завдання: Закінчуємо роботу над виробом (маки)
Урок 5
Контроль якості готового виробу
Завдання: Ознайомитися з матеріалом
Контроль якості виробу — це кількісна та якісна перевірка певних властивостей: перевірка геометричних розмірів, виявлення дефектів, відповідність вимогам до даного виробу тощо. Слід звертати увагу на якість та точність обробки деталей, чистоту виробу, відсутність на ньому дефектів. Якість виробу контролюють не тільки після його виготовлення, а й у процесі роботи над ним.
Виготовлені вироби мають виконувати своє призначення певний час, який залежить від догляду за ними та заходів, які вживає людина, щоб зберегти їх у відмінному, незіпсованому стані.
В процесі виготовлення виробу ми навчилися багато нового. Виріб, на нашу думку, оригінальний, виконаний на високому художньому та технічному рівні, зручний у використанні. Нас захоплював сам процес роботи набагато більше ніж кінцевий результат. В процесі роботи дізналися багато нового, використовувалися аналогії різних зразків техніки. При конструюванні та висуванні варіантів використовувався метод мозкового штурму, анології.
В процесі виконання творчої роботи виникає необхідність контролю за
розмірами, узгодження розмірів деталей, що збираються у виріб.
Контролюється якість і надійність збирання, якість поверхні кожної деталі
та виробу в цілому.
Важливим є функціональність виробу, якість виконуваної ним роботи,
здатність проведення регулювання.
Працюючи над виробом, маємо дотримуватися санітарно-гігієнічних ви-
мог, правил безпеки праці в шкільній майстерні при роботі з ручним і ме-
ханічним обладнанням.
Так як розроблена технологія, то має виконуватися технологічна дисци-
пліна, розмірні співвідношення , їх пропорційність.
Оцінка якості виробу проводиться як візуально так і за допомогою вимі-
рювальних приладів.
Слід особливу увагу звернути на естетику виробу, надійність кріплень,
зовнішній вигляд, наявність залишків клею, виявлення підтікання лаку,
фарби тощо.
Контроль якості виробу — це кількісна та якісна перевірка певних властивостей: перевірка геометричних розмірів, виявлення дефектів, відповідність вимогам до даного виробу тощо. Слід звертати увагу на якість та точність обробки деталей, чистоту виробу, відсутність на ньому дефектів. Якість виробу контролюють не тільки після його виготовлення, а й у процесі роботи над ним.
Виготовлені вироби мають виконувати своє призначення певний час, який залежить від догляду за ними та заходів, які вживає людина, щоб зберегти їх у відмінному, незіпсованому стані.
В процесі виготовлення виробу ми навчилися багато нового. Виріб, на нашу думку, оригінальний, виконаний на високому художньому та технічному рівні, зручний у використанні. Нас захоплював сам процес роботи набагато більше ніж кінцевий результат. В процесі роботи дізналися багато нового, використовувалися аналогії різних зразків техніки. При конструюванні та висуванні варіантів використовувався метод мозкового штурму, анології.
В процесі виконання творчої роботи виникає необхідність контролю за
розмірами, узгодження розмірів деталей, що збираються у виріб.
Контролюється якість і надійність збирання, якість поверхні кожної деталі
та виробу в цілому.
Важливим є функціональність виробу, якість виконуваної ним роботи,
здатність проведення регулювання.
Працюючи над виробом, маємо дотримуватися санітарно-гігієнічних ви-
мог, правил безпеки праці в шкільній майстерні при роботі з ручним і ме-
ханічним обладнанням.
Так як розроблена технологія, то має виконуватися технологічна дисци-
пліна, розмірні співвідношення , їх пропорційність.
Оцінка якості виробу проводиться як візуально так і за допомогою вимі-
рювальних приладів.
Слід особливу увагу звернути на естетику виробу, надійність кріплень,
зовнішній вигляд, наявність залишків клею, виявлення підтікання лаку,
фарби тощо.
Домашнє завдання: Скласти опорний конспект та зробити контроль якості власного виробу.
Урок 6
Гр. 29
Технології
Остаточна обробка виробу
Завдання: Виконати завдання
Домашнє завдання: Закінчуємо роботу над виробом (маки)
Урок 7
Контроль якості готового виробу
Завдання: Ознайомитися з матеріалом
Контроль якості виробу — це кількісна та якісна перевірка певних властивостей: перевірка геометричних розмірів, виявлення дефектів, відповідність вимогам до даного виробу тощо. Слід звертати увагу на якість та точність обробки деталей, чистоту виробу, відсутність на ньому дефектів. Якість виробу контролюють не тільки після його виготовлення, а й у процесі роботи над ним.
Виготовлені вироби мають виконувати своє призначення певний час, який залежить від догляду за ними та заходів, які вживає людина, щоб зберегти їх у відмінному, незіпсованому стані.
В процесі виготовлення виробу ми навчилися багато нового. Виріб, на нашу думку, оригінальний, виконаний на високому художньому та технічному рівні, зручний у використанні. Нас захоплював сам процес роботи набагато більше ніж кінцевий результат. В процесі роботи дізналися багато нового, використовувалися аналогії різних зразків техніки. При конструюванні та висуванні варіантів використовувався метод мозкового штурму, анології.
В процесі виконання творчої роботи виникає необхідність контролю за
розмірами, узгодження розмірів деталей, що збираються у виріб.
Контролюється якість і надійність збирання, якість поверхні кожної деталі
та виробу в цілому.
Важливим є функціональність виробу, якість виконуваної ним роботи,
здатність проведення регулювання.
Працюючи над виробом, маємо дотримуватися санітарно-гігієнічних ви-
мог, правил безпеки праці в шкільній майстерні при роботі з ручним і ме-
ханічним обладнанням.
Так як розроблена технологія, то має виконуватися технологічна дисци-
пліна, розмірні співвідношення , їх пропорційність.
Оцінка якості виробу проводиться як візуально так і за допомогою вимі-
рювальних приладів.
Слід особливу увагу звернути на естетику виробу, надійність кріплень,
зовнішній вигляд, наявність залишків клею, виявлення підтікання лаку,
фарби тощо.
Контроль якості виробу — це кількісна та якісна перевірка певних властивостей: перевірка геометричних розмірів, виявлення дефектів, відповідність вимогам до даного виробу тощо. Слід звертати увагу на якість та точність обробки деталей, чистоту виробу, відсутність на ньому дефектів. Якість виробу контролюють не тільки після його виготовлення, а й у процесі роботи над ним.
Виготовлені вироби мають виконувати своє призначення певний час, який залежить від догляду за ними та заходів, які вживає людина, щоб зберегти їх у відмінному, незіпсованому стані.
В процесі виготовлення виробу ми навчилися багато нового. Виріб, на нашу думку, оригінальний, виконаний на високому художньому та технічному рівні, зручний у використанні. Нас захоплював сам процес роботи набагато більше ніж кінцевий результат. В процесі роботи дізналися багато нового, використовувалися аналогії різних зразків техніки. При конструюванні та висуванні варіантів використовувався метод мозкового штурму, анології.
В процесі виконання творчої роботи виникає необхідність контролю за
розмірами, узгодження розмірів деталей, що збираються у виріб.
Контролюється якість і надійність збирання, якість поверхні кожної деталі
та виробу в цілому.
Важливим є функціональність виробу, якість виконуваної ним роботи,
здатність проведення регулювання.
Працюючи над виробом, маємо дотримуватися санітарно-гігієнічних ви-
мог, правил безпеки праці в шкільній майстерні при роботі з ручним і ме-
ханічним обладнанням.
Так як розроблена технологія, то має виконуватися технологічна дисци-
пліна, розмірні співвідношення , їх пропорційність.
Оцінка якості виробу проводиться як візуально так і за допомогою вимі-
рювальних приладів.
Слід особливу увагу звернути на естетику виробу, надійність кріплень,
зовнішній вигляд, наявність залишків клею, виявлення підтікання лаку,
фарби тощо.
Коментарі
Дописати коментар